Vikarien.

Idag var jag lite orolig innan jag gick för att inställa mig som vikarie. Jag har aldrig haft så stora barn som jag hade idag, och jag hade inte tackat ja om jag skulle vara vikarie för en hel klass. Idag var jag resursperson. Jag var lite orolig för hur det skulle vara att komma in i ett mellanstadieklassrum, dessutom i blått hår. Dom var däremot hemskt fina mot mig, och nyfikna. Det gillar jag.
 
Men det är ändå något särskilt med klassrum. Bänkarna som står i grupper om två, stolar som vickas och vägs på och pennor som tappas bort. Dom härliga diskussioner och tankar man får ta del av när barn/elever har ett stort verbalt språk. Men trots allt det fina med klassrum och äldre elever känner jag mig mer hemma i en ring på golvet. Med barn som inte kan hålla inne vad dom tycker och tänker utan det bara råkar komma ut ändå. Leken som lär och stimulerar även inomhus. Dom spännande frågorna som kommer innan man börjat tänka på hur andra kan tänka om en själv om man frågar. 
 
Ja, jag trivs bra i klassrum. Men jag trivs bättre i barngrupp. Jag är förskollärare. Det är bara 9 veckor kvar innan jag har en examen. Det är galet. Men spännande. Jag sökte mitt första förskollärarjobb idag. Steg framåt.

dålig timing

varför började jag tänka på dig nu när jag skulle sova? jag behöver sova. jag har dåligt samvete på grund av dig ibland, att vi inte tog lååånga promenader varje dag och att jag inte stimulerade mer, men jag saknar dig förbannat mycket. däremot tror jag du har det bättre nu. även om du gått och blivit tjock.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se