Lat

Ja, jag har varit lite lat. Om veckorna mest jobbar och sover jag. På helgerna latar jag mig extra, övningskör lite bil, städar då och då och diskar. Jag blir trött av att jobba, och jag blir inte riktigt utvilad någon gång känner jag. När jag är på jobbet är jag ju inte trött. Det är när jag kommer hem det slår till. Som igår, då somnade jag vid 19, sen gick jag upp 05 (helt utvilad) och gjorde mig i ordning för jobbet, åt lite frukost och betalade räkningar. 6.08 for jag med bussen mot jobbet där jag åt en andra frukost vid 8. Så gör jag. Men jag är lika trött nu ändå. Sitter och gäspar. Fast imorgon hade jag tänkt ta sovmorgon till 7, 2 extra sovtimmar på morgonen. Jag menar.. Det är ändå skärtorsdag, räkningarna är betalade och jag hade tänkt orka med att skjuta lite pil innan jag åker till mamma för en dag eller två. 
 
På tal om det måste jag packa. 
Men jag ville egentligen bara tala om att jag lever men inte är pigg nog för att dela med mig av så mycket. 
Puss. 

Uttråkad

Haft förkylning och hosta, och nu kan jag inte sova fast jag ska jobba imorgon. Så jag har det lite tråkigt. Hittade boken om mig från när jag var liten, och bilder på "Mina stolta föräldrar"
 
 
Härliga 80-tal! Mamma var 24 år, pappa 29. Det ger mig bara lite åldersnojja. Kan man säga. Jag är ganska precis lika gammal (eller ung) som min mamma var när hon blev gravid med mig. När jag började växa långt där inne..
 
det tog hela 5 veckor innan jag log, så jag var inte lättare i humöret då än jag är nu, 12 dagar innan min 1-årsdag gick jag upp till 3 steg mellan mamma och faster. Det var säkert något av det mest komplicerade jag dittills gjort. Jag hade ju just fått kläm på krympningen jag lärt mig 4 månader innan, jag menar hallå!
 
En av mina första julklappar var en prydnadsdocka från Ryssvilkendera största i min samling:
 
 
Detta är alltså nedre hälften av mitt vitrinskåp som är ca 160 cm högt. Den ryska är den längsta i samlingen. Så här ser övre delen av skåpet ut:
 
 
Jag har några med andra ord. Men jag gillar mina dockor, och jag kallar det att jag samlar. Men jag tror inte det ligger något större värde i någon av dockorna, jag samlar mer för att jag tycker om dockor, och att ha dom i skåp.
 
Nu får det nog vara bra för i natt, faktiskt. 
//Alice 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se