Morgon filosofering

Jag tycker inte att jag gör så mycket, egentligen.
 
Trots detta har jag idag träningsvärk i vader, rygg, mage, bröst och armar. Jag undrar vad jag gjorde på jobbet igår egentligen?
 
Vaderna och magen kom redan i lördags, efter fredagens buggande och promenerande. Och dans som skulle vara typ bugg men inte riktigt. Ni vet.
 
Men det är ändå lite lustigt. Tycker jag.
 
Jag jobbar min sista vecka i Karlstad nu. En öppning (igår), en tidig dag, två stängningar och ett sent pass. Så ser det alltså ut. Idag stänger jag och slutar då 18.30, men då börjar jag 9 också. Helt okej. Det är ändå lite bitterljuvt. Efter denna vecka har jag mer tid till packning, städning, försäljning och körkort. Men jag får inte jobba där på 'min' förskola, med 'mina' barn, igen.
 
Fast sånt är väl livet. Alla avslut är ju också något nytt som börjar. Som mitt stora äventyr på en ö i höst. Jag har ju aldrig bott på en ö, så det ska bli spännande! Tjänsten jag har tackat ja till är en såndär.. Dröm. Så känns det. Drömvärld.
 
Puss.

Semester: Slut

Då var semestern över. Min första betalda lilla semester under anställning. 6/6-16/6, alltså 10 dagar.
 
Jag började med att åka till Kiruna, jag har vandrat runt mitt gamla kvarter, min gamla skola, till lilla konsum där vi brukade handla.. Även jag blir lite sentimental ibland.
 
Sen har jag varit i Jukkasjärvi på Icehotel. Nej, inte hotellet Icehotel, området kan man säga. Dom har riktigt spännande sommaraktiviteter nu som jag gärna hade testat. Det hade jag kanske gjort om jag hade körkort och kunde ta mig fram och tillbaka för egen maskin, men så är ju inte fallet. Men jag jobbar på det.
 
Jag åt middagar, drack lite vin och hade det bra helt enkelt, som det ska vara. Jag har träffat massa härliga människor. Några som faktiskt har en given plats i mitt liv i form av familj och släkt, men också några nya stjärnor.
 
På vägen hem tog jag en 'genväg' via Gotland. Jag sov på ett superhärligt B&B och sen gick jag på två intervjuer som kändes riktigt bra. Det kommer bli lite klarhet i hur det egentligen gick nu i veckan.

Sedan kom jag hem. Mamma fyllde år under veckan och jag köpte en present till henne, ett körsbärsträd. Det har hon velat ha i flera år, och nu tyckte jag att det var på tiden att hon skaffade ett. Så jag skaffade ett till henne helt enkelt.
 
Jag tycker inte riktigt jag kan vila upp mig när jag reser så jag är alltså inte utvilad, däremot har jag fått en rejäl energipåfyllning av alla intryck. Det är härligt!
//Alice

Hemma

Jag blir liksom som hemma så fort jag kommer till Kiruna. Jag anlände på torsdagen med flyget och har blivit ompysslad sen jag kom. Helt obetalbart. Jag blir så fruktansvärt tacksam för att alla dom människor jag mött haft lite tid med mig fast dom jobbat och egentligen varit upptagna. Men jag kan inte komma från fågelunge-känslan. Känner mig fruktansvärt beroende av alla andra. Det lite jobbigt, samtidigt som jag som sagt är tacksam. 
 
Jag har spenderat en hel del tid i telefon under tiden jag varit här hemma. Jag har ordnat med resa till Gotland och boendet där eftersom jag ska på fler intervjuer. Jag har också fått några avslag redan. Dom två förskolechefer jag ska träffa denna gång är de enda som är kvar som har tjänster till mig. Jag kanske inte hamnar på Gotland, jag kanske stannar i Värmland ett tag till. Men jag har liksom vant mig vid tanken på watt eventuellt flytta, jag blir mer och mer sugen på det hela tiden. Vi får se.
 
Just nu har jag i alla fall semester. Jag får slappna av lite och ta det lugnt medan jag kan. Sen är det ju bara två veckor kvar och sen är min anställning slut. Då vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Mer semester kanske..
//Alice

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se