Semester: Slut

Då var semestern över. Min första betalda lilla semester under anställning. 6/6-16/6, alltså 10 dagar.
 
Jag började med att åka till Kiruna, jag har vandrat runt mitt gamla kvarter, min gamla skola, till lilla konsum där vi brukade handla.. Även jag blir lite sentimental ibland.
 
Sen har jag varit i Jukkasjärvi på Icehotel. Nej, inte hotellet Icehotel, området kan man säga. Dom har riktigt spännande sommaraktiviteter nu som jag gärna hade testat. Det hade jag kanske gjort om jag hade körkort och kunde ta mig fram och tillbaka för egen maskin, men så är ju inte fallet. Men jag jobbar på det.
 
Jag åt middagar, drack lite vin och hade det bra helt enkelt, som det ska vara. Jag har träffat massa härliga människor. Några som faktiskt har en given plats i mitt liv i form av familj och släkt, men också några nya stjärnor.
 
På vägen hem tog jag en 'genväg' via Gotland. Jag sov på ett superhärligt B&B och sen gick jag på två intervjuer som kändes riktigt bra. Det kommer bli lite klarhet i hur det egentligen gick nu i veckan.

Sedan kom jag hem. Mamma fyllde år under veckan och jag köpte en present till henne, ett körsbärsträd. Det har hon velat ha i flera år, och nu tyckte jag att det var på tiden att hon skaffade ett. Så jag skaffade ett till henne helt enkelt.
 
Jag tycker inte riktigt jag kan vila upp mig när jag reser så jag är alltså inte utvilad, däremot har jag fått en rejäl energipåfyllning av alla intryck. Det är härligt!
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se