Helgen

Fredagen började jobbigt, sådär otroligt jobbigt. Det blev bättre framåt lunch, sen bara eskalerade allt. Tog båten över till Oskarshamn, sedan träffade jag killen jag är så fruktansvärt kär i.
 
Helgen spenderades i hans närhet med en hel del god mat, lite film och många härliga skratt. Jag är upp över öronen, och även om det går fort känns det inte fort. Det känns som att han funnits där länge, att han känner mig bättre än vissa människor som varit med mig i åratal. Att tiden vi känt varandra gått så fort bara för att någon tagit kontrollen och snabbspolat framåt.
 
När det bara säger klick och man vet <3
 
Han är snäll, omtänksam, omhändertagande, rolig, fin att se på, får mig att må bra, trygg, kreativ, musikalisk, huslig, flexibel, intressant att prata med och skämmer bort mig. Jag har inte hittat något jag inte tycker om med honom. Bäst av allt är att det är ömsesidigt, att han tycker om mig. Han tycker om mig och inte det jag skulle kunna vara, det är det allra bästa.
 
Puss!
/Lycklig Tjej

En liten hemlis..

Det är första gången någonsin jag är så kär i någon jag bara pratat med på nätet. Och det är klart jag varit lite orolig i början för att det ska vara någon läbbig typ jag sitter och kärar ner mig i. Men det visade sig vara någon jag verkligen tror på. Jag har inte varit så fånig, tramsig, vimsig och ologisk på länge. Jag är upp över öronen förälskad och min första idé om att ta det lite lugnt sket sig ganska totalt.
 
Han är underbar på så många sätt, jag är så obeskrivligt lycklig just nu!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se