Fröken "alltid mobilt tillgänglig"

nu mobilbloggar jag igen. inga stora bokstäver alltså!
 
 
haft en bra start på nollningen och träffat massa härliga människor. känns bra att kunna tänka lite på annat än allt det vanliga, eller kanske inte tänka så mycket alls kanske. 
 
återkommer väl om någon vecka eller så. puss.
//alice

ont.

Börjar helt klart bli gammal, har träningsvärk från gårdagens 'nollningsförfest'. Kan bero på att jag brottades sådär härligt ordentligt två svängar och nästan vann en gång, antagligen gör det det. Men jag har i alla fall ont i hela kroppen, hela kroppen utom huvudet.
 
 
Idag har jag tvättat och plockat lite, tanken är att det ska vara förfest här hemma imorgon. Innan vi ska till torget och få våra nollor. Snart är det läggdags också, ska upp tidigt imorgon. först ska jag lärarförbunda 8.30-13 och sedan är det kursstart 13.15-16. Känner att jag behöver vila en stund innan det. 
 
//Alice

Sedan den 22a

Nu är det snart dags. Måndag är det kursstart, men innan dess är det 'fadderhäng'. Imorgon (lördag) ska vi leka som om det inte fanns något annat, hela dagen. Ser fram emot detta, min sista nollning börjar och min sista termin på universitetet. De två veckor som kommer är två veckor fulla av saker att göra. Dels är det ju nollning, men sen ska jag lärarförbunda och plugga också. Jag har gjort 15 matlådor så jag vet att jag har minst ett mål mat om dagen som är lagat, och redo att ätas.
 
Ändå har jag nog inte riktigt förstått att det bara är 20 veckor kvar innan jag är klar med min utbildning. 20 veckor, sedan är det ut i arbetslivet som gäller. Tokigt. 
 
Jag är trött idag, natten till idag spenderade jag med att bygga en 150 cm bred loftsäng från IKEA med och åt min vän och hennes kille. Jag var hemma igen vid 3.30, jag kan väl säga att jag vanligtvis inte har några problem med att bygga saker från IKEA, men denna säng var inte det roligaste att ha att göra med. Dom hade missar i ritningen (Måste dom haft eftersom bitarna såg olika ut på olika bilder, och det blev rätt i slutändan) och eftersom det var en svart stomme och kväll var det inte allt för lätt att se alla hål och hur dom satt. 
 
Sen sov jag bort hela dagen. Det var onödigt men skönt. Efter det har jag provat min mixer, fungerade utmärkt! Körde med apelsinjuice, mjölk, is och physalis.
 
Det är nämligen så att jag fick en matberedare med mixer i födelsedagspresent av mamma och hennes man. Av syrran fick jag en ansiktspeeling från Blue Lagoon på Island, morfar gav mig en bomullspyjamas från Thailand, moster skickade en bok (Hungerspelen) och mormor skickade ett travkvitto, dom hade satsat på lördagens V75. Sen har jag fått en och annan peng också, av pappa bland annat. 
 
Jag följde med mamma hem i onsdags och sen, på torsdagen, gick jag igenom hennes garage efter mina lådor hon förvarat. Hittade 5, men är nästan säker på att det borde finnas en till, saknar ett litermått! Men dom tog jag hem i alla fall, och packade upp det som skulle upp varpå jag sedan stuvade ner det som skulle ner och blev av med tre lådor. När jag väl var klar skulle allt ner i förrådet och jag passade på att ta med en låda som stått i lägenheten i ett halvår. Nu har jag bara en låda kvar här, en med sånt jag inte vet vad jag ska göra av. Om jag ska ha framme, arkivera eller slänga. Spännande. 
 
Nu blir det mer tv-tittande och sen sova inför morgondagen. 
//Alice

Lärarlöner. Upprörd.

Nu är jag upprörd över sakernas ordning igen! Läste en artikel om förhandlingarna mellan SKL (Sveriges kommuner och landsting) och lärarfacken (Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund) om lärarlönerna (läs i fortsättningen av inlägget lärare och förskollärare). HÄR finns artikeln. Och artikeln i sig har jag inget emot, jag är redan frälst och är helt överens med fackförbunden i denna fråga. Helt klart. Men efter artikeln läste jag kommentarerna och då blev jag upprörd.
 
Deras största skäl till att lärarlönerna inte ska höjas är 
1 - Lärare har mer ledighet än andra, dom har lov.
 
2 - Lärare gör inte sitt jobb, dom är dåliga på att lära ut och ger inte eleverna vad dom behöver.
 
3 - Om dessa pengar finns ska de gå till att ha fler lärare i skolan i stället för att höja lönerna.
 
Anledningarna till att jag stör mig på dessa punkter är, i ordning:
1 - Ja, lärare i skolan har "lov" men de jobbar 45 timmar i veckan för att jobba in den tiden. Och dom är inte lediga alla dagar som eleverna är lediga, det är då dom ska hålla på med mycket administrativt och lektionsplaneringar och sådant för att det ska vara klart när eleverna kommer tillbaka efter sitt lov.
 
2 - Alla lärare är inte bra på att lära ut, men eleverna är inte så bra på att ta in det som erbjuds heller. Detta tror jag till stor del beror på för stora klasser då det dels finns för många elever att hålla ordning på och följa upp, samt att en klass på 25 elever (som ändå är en ganska låg siffra i dagsläget) sällan sitter stilla samtidigt, finns många störmoment hela tiden. 
 
3 - Ja, det hade varit bra med fler lärare och mindre klasser, absolut. Det går att läsa ovan. Men hur ska vi få tag på dessa lärare när läraryrket har så dålig status att få vill utbilda sig? Förra året stod 1/3 av platserna på lärarutbildningen tomma och det är inte så att alla på lärarutbildningen har denna som förstahandsval. Det finns ingen konkurrens, vi får inte de bästa till yrket. FÖR ATT: Läraryrket har för dålig status. Varför ska man bli lärare? Dålig lön, uppkäftiga ungar i för stora klasser, massvis av dold övertid (rättning av prov, lektionsplanering, uppföljning av eleverna, ordna lektionsmaterial osv.) och en universitetsutbildning på 3,5 - 5,5 år med studiemedel. Det lönar sig inte att bli lärare. Det är därför vi kommer sakna 43 000 st lärare om 8 år.
 
Sen såg jag också någon som menade att om man visste innan att yrket har en låg lön, innan man började sin utbildning, skulle man inte klaga sen. Klart man ska, när annars? Sen är det så att det är oftast inte toppstudenter som blir lärare idag, det behöver man ändra på för att få en yrkeskunnig, proffessionell och kompetent lärarkår. Tyvärr tror jag att det är många som utbildar sig till lärare idag som inte hade något annat dom kom in på, kanske inte riktigt är vad dom vill göra men det går. Eftersom det inte finns någon konkurrens så kommer sökande in om dom har lärarutbildningen som sitt 2:a, 3:e, 4:e eller 5:e val. Och varför ska toppstudenter söka in? Dom kan komma in på andra utbildningar som är lika långa eller kortare och få bättre betalt i slutändan. 
 
Så ja, nu är jag upprörd. Och ja, det får man vara på sin födelsedag. 
Jag ska bli förskollärare. Jag vill ha mer än 21 000:- i lön innan skatt. Jag kommer vara så viktig för så många barn. Jag kommer finnas så du kan jobba medan dina barn är små. Sån är jag, men jag vill inte jobba ideellt när jag har räkningar och mat att betala.
Jag vill ha regn. Nu. 
//Alice

Väder

Ja, det ser ut att bli regn ändå. Så skönt! Något är rätt i alla fall.
 
YR:
Regn kl 11-00, eventuell åska. 
 
SMHI:
Regn kl 9-22.
 
Hade ju varit mysigt med åska också. Faktiskt.

ont.

jag skiter i stora bokstäver just nu, kan säga att det inte är allt för smidigt att blogga här på blogg.se från mobilen. man får nämligen inte nyttja varken t9 eller swipe och då blir det ju lite komplicerat. dessutom krånglar det om man trycker på motsvarigheten till 'shift' eftersom den inte går tillbaka till gemener automatiskt som den brukar när man inte aktiverat vad man kan kalla motsvarigheten till 'caps lock'. man får trycka fram och tillbaka flera gånger när man ska växla tillbaka (gemener till versaler trycker man på 'shift'. för att få tillbaka gemenerna måste man ändra från 'shift' till 'caps lock' och sedan avaktivera det sistnämnda läget).
 
jag orkar alltså inte krångla med gemener och versaler just nu. anledningen till detta är inte bara en utan två; jag är trött och jag har förskräckligt ont. just nu tänkte jag åter igen lägga fokus på det fysiska onda eftersom jag inte ser vilken nytta det skulle tjäna att förklara det andra onda jag har. ni kan antagligen inte känna igen er helt i det eftersom alla människor fungerar olika och känner olika och på olika sätt inför likartade svårigheter. mitt fysiska onda består fortfarande av huvudvärken men nu har det blivit ett helt kluster av ont. jag har inte bara ont i huvet, jag har ont i nacken, armbågarna, handlederna, fingrarna, käkarna och magen. för att bara nämna en del.
 
jag tänker kort och gott försöka sova och hoppas på att det är bättre när jag vaknar.

Sockersött

Såg en så söt statusuppdatering, förvisso på norska men jag översatte egenhändigt. 
 
"Du behöver inte vara bra på engelska för att säga: I love you ♥
Eller bra på matte för att kunna säga: du kan räkna med mig ♥
Jag är inte så bra på geografi, men jag kan säga dig att du bor i mitt hjärta ♥"
 
Himlans sött. Jag har ingen att skriva det till, inte så som jag vill i alla fall. Finns några vänner jag känner på detta sätt för, men det hoppas jag ni vet. Sen vet ni att jag inte är så hemskt mycket för hjärtan och sånt. Jag är konstigt övertygad om att ni förstår vad jag menar ändå.

Besviken

Jag har sagt det förut, säger det igen och kommer antagligen säga det många gånger till; "Jag ger upp, jag orkar inte anstränga mig mer, känns inte värt det. Onödigt är vad det är, hör av dig om du vill men jag orkar inte mer". Och ja, jag syftar på något särskilt, och nej jag kommer inte skriva mer ingående om vad det gäller. Inte just nu. Jag bara är besviken. Så enkelt är det. 
 
Onsdag närmar sig. Månadens absoluta low-point. Sen kan det bara bli bättre, right? Man kan ju hoppas.. 

Aj, aj.

Huvudont är jobbigt, särskilt när man inte vet varför det smärtar. Därför sov jag länge idag för att slippa ha ont, sen har jag försökt medicinera det. Men det blir inte bättre mer än för en stund i bästa fall. Nåja, ytterligare en sak att klaga över. Det är problematiskt att det hopar sig så, tillsammans liksom.
 
Nä, det är inte bra med mig. Men nästan alla som frågar hur jag mår kommer få höra "Jo, det är bra". Om någon nu frågar. Undvik att fråga så jag inte behöver ljuga för er. Det blir så längdraget om jag när vi ses ska förklara hur jag mår och vi kommer aldrig fram till att jag frågar tillbaka. Lättare att inte fråga alls. 
 
mjaooouu

Mat.

Känt mig ganska lat idag. Vaknade sent, sen behövde jag ju mat. Det blev i all enkelhet cowboymat: bruna bönor och bacon, känns skönt att ha ordentligt med mat hemma, även snabb mat som detta. Det är så skönt att inte behöva hålla på med mat i en timme innan man äter den. Som igår när jag gjorde färsbiffar från grunden med ströbröd, mjölk, grädde, färs, ägg, lök, salt, peppar och morötter. Det var kladdigt och jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid lukten av rått kött. 
 
Å andra sidan är det väl bara att vänja sig, dels för att jag trivs med att göra min mat, men sen också för att min katt har fått börja vänja sig vid rått kött hos mamma. Bara att fortsätta med det när han kommer hem, katterna mår trots allt bra av det. Lever, hjärta och annat mysigt. Jag tycker att det är både skönt och jobbigt att jag inte tog med Giron hem, jag har bara mig själv att ta hand om men jag hade utan tvekan velat ha sällskapet.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, hemma. Tror jag.
//Alice
 

Semesterfredag

Ikväll var en bra kväll. Var en sväng till Café August och lyssnade på Dublin Fair. Kom ganska sent, missade nästan halva framträdandet men det var skönt att sitta och bara lyssna. Tittade efter människor jag kände men hittade ingen, till min förvåning såg jag sedan att i alla fall en jag kände hade varit där. Jag såg det på Facebook. Det var synd att jag inte visste det tidigare men det blev som det blev. 
 
Det enda jag har inbokat innan helgen nästa vecka är ett möte på tisdag, känns slappt. Ganska skönt. Och ganska skönt att det inte förväntas av mig att vara trevlig och social. Jag har en svacka i min sociala kompetens kan man säga. Nu lyssnar jag vidare på "En geishas memoarer", den är bra. Det är inte första gången jag hör den helt enkelt.
 
//Alice

Nattmat

Precis lagat mat, billig mat. Leverragu och ris. Detta har jag sedan lagt i matlådor, blev bara två av det, sedan blev det två portioner ris över. Åt inget själv, är ju ändå mitt i natten och jag är inte hungrig. Men mina händer luktar fortfarande lever, går inte bort. Jag börjar dessutom bli trött men har ett möte kl 8.40 så jag får liksom skylla mig själv för att jag inte la mig när jag borde. Tror inte jag kommer upp i tid om jag somnar nu. Tänkte duscha och sen bestämma mig helt, är hemskt trött. 
 
Sedan har jag diskat mina nya matlådor också, ska nog göra en chili efter mötet imorgon, lite lunch och massa matlådor ska det bli. Snart har jag säkrat nollningen, i alla fall ett mål ordentlig mat om dagen. Hade förvisso behövt två, men jag kanske hinner laga några om jag har tur. Får se. 

Sussa sött!
//Alice

Shopping

Liksom råkade följa med mamma och hennes man på ICA Maxi idag. Jag skulle bara ha matlådor, jag handlade dels sådana men även en stekspade, träslev, trägaffel, brödkorg och en massa mat. Sån är jag, handlar mer än nödvändigt om jag kan. Tokigt!

Synen på framtiden

"Hon meddelade Allan att sakernas tillstånd nu en gång för alla var som de var, och att det framöver säkert skulle bli som det blev" (ur Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson).
 
Påminner mig om en äldre dam i släkten som menar att "Så är det och så blir det."
 
Man kanske skulle börja tänka mer så. Kanske.

Tokigt

Nu höll det på att gå illa! Tvättar i tvättstugan och hade inte satt larm på när jag ska ner igen. Här är det ju så att allt där nere sköts elektroniskt så går jag ner efter att min tid är slut kommer jag inte åt min tvätt! 
 
Har åter igen räknat hur många veckor det är kvar, 22,5 landade jag på nu. Det är lite.. jättelite! Sen ska jag vara klar och gå ut och söka jobb och sånt. Vad ska bli av mig egentligen? Kanske lite detta som också bidrar till att jag är lite neråt i humörskalan. Att inte veta hur något kommer bli. Alls. 
 
 

Födelsedagsnojja?

Skulle varit iväg till frisören typ nu. Blev ringd om att hon var sjuk, typiskt! Aldrig varit med om det förut, en frisör som blir sjuk alltså. Nåja, dom är ju bara människor dom med. 
 
Funderat på varför jag mår som jag mår, dom som läser här vet att det inte är så hemskt bra just nu. Kan vara lite åldersnojja, födelsedagen närmar sig trots allt med stormsteg. Sen kan det vara den andra delen som hör till att fylla år, nämligen att det är så hemskt få som bryr sig (detta är jag knappast ensam om). Dom som vill fira mig är mamma, hennes man och min syster. That's it. Sen kanske det finns någon stackare nu som tänker "Men jag vill ju fira dig..." och ja, det kanske du vill, men jag har bestämt att jag inte ska firas. Planerar jag något så kommer ändå ingen, eller en kanske, och då känns det inte kul att ha bakat fika till dom 10 som sagt att dom ska komma.
 
Ja, jag är lite less på födelsedagar. Jag vill ha såna fester som hobbitarna har; den som fyller år bjuder på mat och presenter. Då kanske någon skulle komma. Men då vill jag ju ha fler som gör så, så jag inte bara måste ge hela tiden. Ge på andras födelsedagar.. ge på min födelsedag. När är det dags att få något i gengäld? När kommer det någon som ger tillbaka? Jag blir sällan bjuden på födelsedagsfirande, kanske för att jag inte har något själv nu men det ser jag ju ingen vits med. Oftast brukar jag vara en bra gäst. Tar med present, även om det inte behövs, fast det blir inget dyrt. Vad väntar man sig av en student liksom? Dom säger att det man ger får man tillbaka, och jag vill gärna tro att det är så men jag är hemskt less på att vänta.
 
Det är skönt att blogga. Det är skönt att få vara självcentrerad och bara fokusera på mig, mig, mig. Nog för att jag hamnar där ofta i andra sammanhang också men här är det mer berättigat.
//Alice

Soil - Something real

I wait for something, You gave me nothing
I wait for something real..Something

This broken day will come and go
Broken and battered with nothing to show
Could this be the better part of my life
Something to hold onto white-knuckle tight

I wait for something, You gave me nothing
I wait for something real, Something real

In the air I hear the sound of your voice
Too many questions with no clear choice
On my mind are the clouds of your sky
Will they rain down on you the day that I shine

I wait for something, You gave me nothing
I wait for something real, Something real

I get down on my knees, With open wrists begging please!
Oh won't you be my..Angel of Sweet Nothing, yeah

All that was said about the feelings I've bled..I want to disappear
My peddled flower, my finest hour..I've grown so tired of living this lie

I wait for something, You gave me nothing
I wait for something real, I wait for what you hate
I wait for something, You gave me nothing
I wait for something real..

I get down on my knees, With open wrists begging please
Oh won't you be my..Angel of Sweet Nothing, yeah
 
 
För intresseklubben: Detta råkar också vara min ringsignal. 

Neråt i berg-och-dal-banan.

Idag är en dålig dag. Jag vill isolera mig nu. Du som inte vill få dubbla budskap, som inte vill bli förd bakom ljuset, varför gör du så mot mig då. Känns fruktlöst att fortsätta. Varför lägga ner energi på något som uppenbarligen inte blir. Vart är alla när jag behöver dom, när jag behöver någon som verkligen vill veta svaret på frågan "Hur är det?" och verkligen vill och orkar lyssna? Nej, det är inte en bra dag idag. Överanalysering och självömkan är ord som beskriver dagen bra. Jag vet inte vad jag ska tro, tycka, tänka. Jag har tappat bort mig lite, kommer nog vara tyst ett tag framöver. Skriva där det inte syns, där bokstäverna och orden är gömda för andra. Bara för att få tankarna i ordning. Veta vad jag tänker, känner, menar och vill. 

Shopping

Mitt täcke är helt underbart. Strumporna är härliga. Handdukarna är härliga. Vad mer kan jag begära? Vantarna är säkert minst lika underbara att använda. Just nu är min vardag lyxig, jag gillar känslan. 
 
 
Idag har jag shoppat, behövde skor nämligen. Dom jag brukar ha gick sönder på väg hem från jobbet för några veckor sedan, hade ett par jag inte haft så mycket så jag bytte. Jag är lur på att det är dom skorna som gjort att jag har ont i benen och då måste jag ju ha nya. Jag gick på jakt för jag visste vad jag ville ha. Hittade efter lite letande sneakers från Reebok. Förr fanns det både höga och låga, svarta och vita i alla sportaffärer. Jag hittade ett par låga vita på Intersport, det var det enda stället dom fanns på! Dessutom fick jag dom billigt eftersom de reat ut sitt sortiment. 350 kr i stället för 700 kr, inte illa ;D Men nästa sväng får jag nog beställa på nätet. Sen när jag ändå var på stan kollade jag efter annat också. Kläder. Hittade bara en kavaj från HM, men det har jag letat efter ett tag. Köpte inte deras billigaste variant för den är så hemskt rak så det funkar inte, men den jag hittade passar bra! 
 
 
Nu är det bara att försöka hålla de vita skorna vita, kan bli problematiskt. Sen behöver jag nog köpa nåt att smörja dom med, det är ju skinn. Sen köpte jag faktiskt en borste också med svinhår, läste i en tidning att man kan borsta upp volym i håret, måste provas. Ska prova detdär med att inte tvätta håret varje dag också för att det sliter så, jag är ju blonderad sedan en månad tillbaka och håret är känsligt. Ska ordna med utväxt och bli ytterligare lite ljusare på tisdag. Hoppas jag.
 
Ikväll ska jag hänga galgar. Förhoppningsvis med lite kläder på. Perfekt att använda skorna och kavajen då!
Gos på er =)
//Alice

Solig dag med tvätt och ont.

Nu är det en dag kvar med barnen, sen har jag helgen full i garderobsjobb och sen.. SEN är jag ledig. Så vitt jag vet alltså. Kan ju alltid dyka upp nya saker. Idag har jag tvättat allt nytt. Utom täcket då såklart, det ska bara vädras och inte tvättas. Sen är det ett påslakanset jag inte tvättat, behöver ju bara ett att sova i nu. Måste prova att sova i täcket. Vädrade det i 6 timmar nu på kvällen och bara längtar tills tumlaren är klar! 
 
Har haft konstigt ont i benen i flera dagar. Började med smärta i högra hälsenan, biten från hälen och upp till samma höjd som fotknölarna ungefär. sedan fick jag ont i båda. Dagen efter hade jag ont från hälen upp till knävecket i båda benen, men mest i höger. Och så har det fortsatt, undrar vad det beror på och hur länge det tänkt fortsätta. Sen är jag svullen i halsen och har ont i huvet. Men det ordnar sig nog. Så länge jag kan jobba ordentligt är jag nöjd faktiskt. Jag kan bli sjuk och frisk en annan gång. 
 
Sova sen, arbeta massa imorgon.

Bra dag

Ibland blir jag sådär oförskämt nöjd med mig själv. Som idag. Men jag är trött också, så klart. Hade öppning idag, började alltså 6.00, var uppe 04.45 och sen har dagen bara flutit iväg och sen var det dags att gå hem. Men ja, jag är nöjd med mig. Det måste man väl få vara ibland? 
 
Sen är det ganska skönt att jag har 3 dagar kvar till 2 veckors ledighet också, även om jag trivs där jag jobbar nu. Men det kan vara skönt att bara vara också. Har inte haft onödigt mycket ledigt än och vill vila lite innan terminen drar igång på KAU (Karlstads universitet). Gos på er!
//Alice

Shopping

Jag har nätshoppat idag. Massa bra saker. Handlade en del från Siden Selma, och lite från Jotex. Det är nämligen så att jag har velat köpa ett nytt täcke i minst ett år och då passade jag på att inhandla ett dubbeltäcke med silkesvadd, dyrt men hållbart. Sen var jag så klart tvungen att handla lite mer när jag ändå var där så det blev sidenvantar, sidenstrumpor badlakan i naturviscose och en tvättvål för dessa. Sedan kom jag på att jag behöver nya påslakan också då jag bara har ett hemma som är för dubbeltäcke så jag shoppade lite på jotex också. Känns bra! 
 
Här kommer bilder från Siden Selma:

 


Här är bilder på mina nya påslakan från Jotex:
 
 
Så jag har alltså shoppat. Nöjd är jag också!
//Alice

v. 31

Jag vet att ni är några som håller koll på om jag skriver något nytt här, förlåt för tystnaden. Det är bara så enkelt att jag inte orkar plocka upp datorn varje dag när jag väl har med den till mamma. Sen vet jag inte om jag haft så mycket att dela med mig av heller. Finns mycket jag vill skriva men det mesta får jag inte skriva på grund av sekretess och att jag inte vill klaga för mycket. Men jag har varit kollega till två andra pedagoger i 3 veckor, jag kan väl säga så mycket som att det är svårt men lärorikt. Särskilt i en verksamhet där de har mer erfarenhet än mig. 
 
Nästa vecka jobbar jag också, även denna vecka i 'fel' verksamhet. Jag vill ju jobba på förskola. Dags att ändra inställningar i vikariebanken tror jag. Kankse dags att byta vikariebank också! En förskolechef i Karlstad frågade mig när jag skulle komma och jobba där i stället för i Forshaga, men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna jobba nästa termin. Därför jag sa upp mig på Cherry och inte är BJ-dealer längre ju. Men vi får se, i vilket fall bådar det ju gott att det finns efterfrågan på utbildade vikarier. Med färre och färre som utbildar sig till förskollärare och lärare vore det kankse på tiden att få upp lönerna, det är en del i att få läraryrket mer attraktivt. 
 
Annars så har jag nu haft min första helg som icke Cherryanställd på 3 år och 1 månad. Blev lite tantvarning igår då jag la mig i sängen innan 00.30, helt galet. I vanliga fall händer det inte en lördag. Men jag är ganska glad att jag inte behövde jobb igår (var reserv om schemat inte skulle gå ihop) eftersom jag börjar jobba kl 8 imorgon och sedan har en heltidsvecka framför mig, ganska bra att inte vara uppe för länge om nätterna då. 
 
Sköt om er nu, så skriver jag väl igen om en vecka eller så gissar jag. Är ju faktiskt hos mamma.
//Alice

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se