v. 31

Jag vet att ni är några som håller koll på om jag skriver något nytt här, förlåt för tystnaden. Det är bara så enkelt att jag inte orkar plocka upp datorn varje dag när jag väl har med den till mamma. Sen vet jag inte om jag haft så mycket att dela med mig av heller. Finns mycket jag vill skriva men det mesta får jag inte skriva på grund av sekretess och att jag inte vill klaga för mycket. Men jag har varit kollega till två andra pedagoger i 3 veckor, jag kan väl säga så mycket som att det är svårt men lärorikt. Särskilt i en verksamhet där de har mer erfarenhet än mig. 
 
Nästa vecka jobbar jag också, även denna vecka i 'fel' verksamhet. Jag vill ju jobba på förskola. Dags att ändra inställningar i vikariebanken tror jag. Kankse dags att byta vikariebank också! En förskolechef i Karlstad frågade mig när jag skulle komma och jobba där i stället för i Forshaga, men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna jobba nästa termin. Därför jag sa upp mig på Cherry och inte är BJ-dealer längre ju. Men vi får se, i vilket fall bådar det ju gott att det finns efterfrågan på utbildade vikarier. Med färre och färre som utbildar sig till förskollärare och lärare vore det kankse på tiden att få upp lönerna, det är en del i att få läraryrket mer attraktivt. 
 
Annars så har jag nu haft min första helg som icke Cherryanställd på 3 år och 1 månad. Blev lite tantvarning igår då jag la mig i sängen innan 00.30, helt galet. I vanliga fall händer det inte en lördag. Men jag är ganska glad att jag inte behövde jobb igår (var reserv om schemat inte skulle gå ihop) eftersom jag börjar jobba kl 8 imorgon och sedan har en heltidsvecka framför mig, ganska bra att inte vara uppe för länge om nätterna då. 
 
Sköt om er nu, så skriver jag väl igen om en vecka eller så gissar jag. Är ju faktiskt hos mamma.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se