Sedan den 22a

Nu är det snart dags. Måndag är det kursstart, men innan dess är det 'fadderhäng'. Imorgon (lördag) ska vi leka som om det inte fanns något annat, hela dagen. Ser fram emot detta, min sista nollning börjar och min sista termin på universitetet. De två veckor som kommer är två veckor fulla av saker att göra. Dels är det ju nollning, men sen ska jag lärarförbunda och plugga också. Jag har gjort 15 matlådor så jag vet att jag har minst ett mål mat om dagen som är lagat, och redo att ätas.
 
Ändå har jag nog inte riktigt förstått att det bara är 20 veckor kvar innan jag är klar med min utbildning. 20 veckor, sedan är det ut i arbetslivet som gäller. Tokigt. 
 
Jag är trött idag, natten till idag spenderade jag med att bygga en 150 cm bred loftsäng från IKEA med och åt min vän och hennes kille. Jag var hemma igen vid 3.30, jag kan väl säga att jag vanligtvis inte har några problem med att bygga saker från IKEA, men denna säng var inte det roligaste att ha att göra med. Dom hade missar i ritningen (Måste dom haft eftersom bitarna såg olika ut på olika bilder, och det blev rätt i slutändan) och eftersom det var en svart stomme och kväll var det inte allt för lätt att se alla hål och hur dom satt. 
 
Sen sov jag bort hela dagen. Det var onödigt men skönt. Efter det har jag provat min mixer, fungerade utmärkt! Körde med apelsinjuice, mjölk, is och physalis.
 
Det är nämligen så att jag fick en matberedare med mixer i födelsedagspresent av mamma och hennes man. Av syrran fick jag en ansiktspeeling från Blue Lagoon på Island, morfar gav mig en bomullspyjamas från Thailand, moster skickade en bok (Hungerspelen) och mormor skickade ett travkvitto, dom hade satsat på lördagens V75. Sen har jag fått en och annan peng också, av pappa bland annat. 
 
Jag följde med mamma hem i onsdags och sen, på torsdagen, gick jag igenom hennes garage efter mina lådor hon förvarat. Hittade 5, men är nästan säker på att det borde finnas en till, saknar ett litermått! Men dom tog jag hem i alla fall, och packade upp det som skulle upp varpå jag sedan stuvade ner det som skulle ner och blev av med tre lådor. När jag väl var klar skulle allt ner i förrådet och jag passade på att ta med en låda som stått i lägenheten i ett halvår. Nu har jag bara en låda kvar här, en med sånt jag inte vet vad jag ska göra av. Om jag ska ha framme, arkivera eller slänga. Spännande. 
 
Nu blir det mer tv-tittande och sen sova inför morgondagen. 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se