Födelsedagsnojja?

Skulle varit iväg till frisören typ nu. Blev ringd om att hon var sjuk, typiskt! Aldrig varit med om det förut, en frisör som blir sjuk alltså. Nåja, dom är ju bara människor dom med. 
 
Funderat på varför jag mår som jag mår, dom som läser här vet att det inte är så hemskt bra just nu. Kan vara lite åldersnojja, födelsedagen närmar sig trots allt med stormsteg. Sen kan det vara den andra delen som hör till att fylla år, nämligen att det är så hemskt få som bryr sig (detta är jag knappast ensam om). Dom som vill fira mig är mamma, hennes man och min syster. That's it. Sen kanske det finns någon stackare nu som tänker "Men jag vill ju fira dig..." och ja, det kanske du vill, men jag har bestämt att jag inte ska firas. Planerar jag något så kommer ändå ingen, eller en kanske, och då känns det inte kul att ha bakat fika till dom 10 som sagt att dom ska komma.
 
Ja, jag är lite less på födelsedagar. Jag vill ha såna fester som hobbitarna har; den som fyller år bjuder på mat och presenter. Då kanske någon skulle komma. Men då vill jag ju ha fler som gör så, så jag inte bara måste ge hela tiden. Ge på andras födelsedagar.. ge på min födelsedag. När är det dags att få något i gengäld? När kommer det någon som ger tillbaka? Jag blir sällan bjuden på födelsedagsfirande, kanske för att jag inte har något själv nu men det ser jag ju ingen vits med. Oftast brukar jag vara en bra gäst. Tar med present, även om det inte behövs, fast det blir inget dyrt. Vad väntar man sig av en student liksom? Dom säger att det man ger får man tillbaka, och jag vill gärna tro att det är så men jag är hemskt less på att vänta.
 
Det är skönt att blogga. Det är skönt att få vara självcentrerad och bara fokusera på mig, mig, mig. Nog för att jag hamnar där ofta i andra sammanhang också men här är det mer berättigat.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se