Shopping

Mitt täcke är helt underbart. Strumporna är härliga. Handdukarna är härliga. Vad mer kan jag begära? Vantarna är säkert minst lika underbara att använda. Just nu är min vardag lyxig, jag gillar känslan. 
 
 
Idag har jag shoppat, behövde skor nämligen. Dom jag brukar ha gick sönder på väg hem från jobbet för några veckor sedan, hade ett par jag inte haft så mycket så jag bytte. Jag är lur på att det är dom skorna som gjort att jag har ont i benen och då måste jag ju ha nya. Jag gick på jakt för jag visste vad jag ville ha. Hittade efter lite letande sneakers från Reebok. Förr fanns det både höga och låga, svarta och vita i alla sportaffärer. Jag hittade ett par låga vita på Intersport, det var det enda stället dom fanns på! Dessutom fick jag dom billigt eftersom de reat ut sitt sortiment. 350 kr i stället för 700 kr, inte illa ;D Men nästa sväng får jag nog beställa på nätet. Sen när jag ändå var på stan kollade jag efter annat också. Kläder. Hittade bara en kavaj från HM, men det har jag letat efter ett tag. Köpte inte deras billigaste variant för den är så hemskt rak så det funkar inte, men den jag hittade passar bra! 
 
 
Nu är det bara att försöka hålla de vita skorna vita, kan bli problematiskt. Sen behöver jag nog köpa nåt att smörja dom med, det är ju skinn. Sen köpte jag faktiskt en borste också med svinhår, läste i en tidning att man kan borsta upp volym i håret, måste provas. Ska prova detdär med att inte tvätta håret varje dag också för att det sliter så, jag är ju blonderad sedan en månad tillbaka och håret är känsligt. Ska ordna med utväxt och bli ytterligare lite ljusare på tisdag. Hoppas jag.
 
Ikväll ska jag hänga galgar. Förhoppningsvis med lite kläder på. Perfekt att använda skorna och kavajen då!
Gos på er =)
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se