Mardröm. Tänder.

I natt drömde jag en dröm som återkommer i olika former. Det kan låta konstigt men det är en av mina största rädslor.
 
Jag, en av mina tjejkompisar och hennes ena killkompis var på något hotell någonstans och hade jättetrevligt, vi var ut på krogen på kvällen och åt frukost i matsalen på morgonen och sådär.
Men så var det en kväll som jag var på mitt rum, åt popcorn och kände hur nåt hände i munnen. Tanden som sitter längst in uppe till höger lossnade! jag spottade ut den i handen och kände hur nästa tand, och nästa.. och nästa lossnade för mig. Sprang bort till dom andra två, då hade min tjejkompis blivit slagen och blödde näsblod. Hennes killkompis tröstade henne och jag såg dom genom en glasvägg till ett badrum. Jag tittade på dom, öppnade munnen och blod forsade. Det gjorde så ont och jag var så hemskt rädd. Alla tänderna bara kom ut, en efter en.. Jag hade kvar 3 tänder kvar i munnen och kunde inte sluta gråta. Två tänderna längst fram uppe och en i mitten nere. Hennes killkompis sa åt mig att komma in, berätta. Så jag kom in och visade, kunde inte prata för att jag grät och det gjorde ont. Där stod vi alltså, jag som hade blod forsande ur munnen och hon som hade blod forsande från näsan. Jag la ner alla tänder som ramlat ut i en skål, kände det tomma tandköttet i munnen.. Jag ville fråga vad som hänt henne, men jag kunde inte.
Jag försökte ringa mamma men jag kunde inte få fram nåt..
Det kändes så verkligt, som att denna mardröm som kommer tillbaka hela tiden i olika former blivit sann, dessutom var jag inte hemma när det hände, jag kände mig så maktlös.

Sen vaknade jag i ett ryck, var oerhört ledsen och rädd för att mina tänder lämnat min mun. Jag kände efter med händerna i ansiktet, genom kinderna om jag hade tänder kvar..
 
Det är något jag absolut inte vill uppleva, jag tycker om att ha tänder kan man väl säga. Jag har ingen aning om vad detta kan betyda. Vad i mitt huvud som visar upp att mina tänder faller ur. I verkligheten har jag snarare haft problem med att en tand inte velat lossna. Ibland får jag en fix idé om att en tand är lös, särskilt dom gånger jag slutar röka. När blodcirkulationen ökar i munnen kan jag tänka mig att det kan kännas så, fast det bara blir mer blodtillförsel. 
 
I vilket fall är det hemskt att drömma sådant man är så rädd för, och särskilt när det känns som att det är på riktigt..
Har ni några hemska drömmar som återkommer, som ni absolut inte vill se blir verklighet?
//Alice
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lotta

Har hört att när man drömmer om tänder som lossnar är man stressad.. Jag hade en återkommande dröm som liten, drömde den varje natt jag vet inte hur länge. I drömmen hade jag varit hos tandläkaren och fått en ring av tandläkaren för att jag se duktig (jag samlade på sådana då). Efter jag varit hos tandläkaren kommer det fram en gubbe med ruttna tänder som ser hemsk ut.. Han vill ha min ring.. Så han tar den av mitt finger och sätter dit en annan ring med taggar inåt på mitt finger. Var samma dröm varje natt och jag blev lika rädd varje gång, till slut bestämde jag mig bara för att nä, nu ska jag inte drömma detta mer! När jag somnade den natten skäller jag ut gubben och säger åt honom att själv gå till tandläkaren . Efter det drömde jag aldrig mer om det . :-) Tror jag var runt 6-7 år på den tiden.

Svar: Stressad är jag ju minst sagt. Men det är svårt att säga åt tänderna att sluta falla ut, och när man är sådär härsligt (?) omedveten om att man drömmer när man är i drömmen så är det svårt att drömma annorlunda. Jag går ju runt och nojjar över mina tänder vaken också. Får för mig att vissa sitter löst och sådär..
Fröken Alice

2012-12-27 @ 21:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se