Märry crismas på er

A very merry christmas indeed.
 
Idag är det tydligen julafton ja. Jag sitter (dels självvalt) hemma och skriver uppsats. Jag har redan öppnat alla julklappar och är hemskt nöjd måste jag säga. Även fast jag kan ana viss sarkasm på vissa håll faktiskt. Men såna julklappar är också kul att få. 
 
Anledningen till att jag skriver uppsats på julafton är enkel, jag jobbade på tok för mycket och har en snäll handledare som läser igenom min uppsats imorgon så jag fick en vecka extra att skriva. Jag har fått mycket hjälp på vägen, lockfågel från mamma som har korrekturläst och hittat små tokigheter i texten som jag rättat till. Jag ska inte skriva så mycket idag, bara minst 2 sidor, max 5. Sen ska jag sova.
 
Det är ju lite lustigt detdär, att man inte tänker efter före. Som nu då när jag får sitta med uppsats idag fast jag hade kunnat undvika det. Men det är juinte så lätt att veta innan hur lång tid det skulle ta. Men jag är lite pressad av att jag har fått jobb och hade planerat att vara klar på universitetet i tid, känns som om jag sviker chefen om jag inte fixar det.
 
Så nu ska jag skriva, god jul på er.
Hoppas den blir härlig, trevlig och vit. Vit på två sätt: snöig och nykter. Onödigt att förstöra en högtid som ska handla om gemenskap genom att dricka alkohol tycker jag.
// Alice 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se