Bitterljuvt

Jag har nu gjort mitt sista arbetspass på Harrys. Jag har två på Tempel kvar innan jag lägger korten på hyllan, känns som att det är på tiden men jag kommer verkligen sakna alla kollegor. Kollegor både på Cherry och alla spelställen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte räknade ner, och om jag påstod att det inte känns skönt på något sätt. Men det som är skönt är att jag vet att jag kommer kunna fokusera fullt ut på studierna i höst, att jag vet att jag kommer kunna kämpa mig till en 'normal' dygnsrytm som fungerar med dagjobb, men också att jag kanske kommer orka vara gäst själv någon gång. 
 
Så är det helt enkelt. Men min Cherryepok är helt enkelt förbi, men det har varit lärorikt och jobbet har verkligen bidragit med både skratt, gråt, test av tålamod och hjälpt mig att lära mig detdär med att säga "Nej.". Jag kommer sakna pengarna också, även fast jag inte tror att det blir några större problem som följd men det har varit skönt att ha dom extra slantarna. Jag har kunnat spara och unna mig saker på ett sätt jag inte kommer kunna längre. Jag kommer fortfarande jobba extra, men inom barnomsorgen som vikarie. Och bara om jag hinner med studierna, för blir jag inte klar med dom så kommer jag inte få jobb sen. Inte som förskollärare i alla fall. 
 
Nåväl, börjat fundera över vars på kroppen jag ska sätta minnesmärket för Cherry. Det är till det mina sista Cherrypengar får gå helt enkelt. Några av pengarna i alla fall. 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se