Hemma

Nu är jag äntligen tillbaka igen. Ett tag i alla fall. Cyklade 'Hedwig' hem till Orrholmen från mamma i Skived idag, det är 2,3 mil. När jag började cykla den sträckan för att ta mig dit och hem tog det 1 timme och 44 minuter allt som allt, varav 1 timme och 32 minuter var tid jag cyklade (de övriga 12 minutrarna hade jag vatten- och rökpaus). Idag tog det 1 timme och 19 minuter att ta sig samma sträcka, varav 1 timme och 8 minuter var cykling. Jag är ganska nöjd med mig själv faktiskt!
 
Jag har haft en bra vecka annars också, jobbat tis-fre på förskola och haft massa mysiga barn runt mig hela dagarna. Ikväll jobbar jag också och för att orka så tog jag en liten siesta hemma hos mamma innan jag stack. Var trots allt uppe 5.01 imorse så jag skulle vara i tid för att öppna 6.00. Jag hoppas på en bra kväll, ska göra mig snygg snart tänkte jag. Tror till och med jag ska våga mig på att måla naglarna!
 
Resten av helgen ska jag bara ta det lugnt så jag kommer väl skriva ganska många rader eftersom jag får tid att tänka. Ta hand om er!
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se