Klarälvsbanan.

Idag blir det ingen karta. Dom har uppdaterat "Mina spår" och det har blivit sämre, man ser inte längre vilken tid man rört sig och vilken man varit stilla, det är bara den totala tiden och dessutom är det bara genomsnitts- och maxhastighet och alltså ingen minimumhastighet. Dumt, minst sagt. Upptäckte det först när jag kom fram så nu har jag avinstallerat den appen och tagit in runkeeper i stället, får se hur den fungerar. Nästan så jag måste ta en sväng i veckan för att prova. Men lite bilder ska ni få, och jag ska försöka lägga in dom i kronologisk ordning med första bilden först.
 
Här har vi alltså lilla mig, så ser jag oftast ut när jag cyklar. Fast med någon form av glasögon på näsan så jag slipper kryp och sol i ögonen, såg så konstigt ut på bild så dom fick inte vara med.
 
Här stannade jag och 'Hedwig' första gången, det är en rastplats vid Alstern ganska i början av sjön från Karlstadshållet. Jag brukar inte ha med fika men idag var jag inte alls sugen på att cykla snabbt så jag tog min tid i pauserna och tog det lugnt hela vägen.
 
Denna skylten kanske ni känner igen, den har varit med förut. Här pausade vi alltså andra gången. Så det blev samma stopp som när jag cyklade till Ulvsby och tillbaka, bortsett från det andra stoppet vid Alstern. Blev alltså tre delsträckor med olika distans. Även här fikade jag lite på kaffe och smörgås och där finns även bekvämligheter för den i nöd vilket ni ser nedan.
 
 
Så det var en fin tur, inte för mycket sol och inget regn förrän de sista hundra metrarna. Men jag hade inte suget idag, och visst var det tungt att både ta sig iväg och ta sig fram när man inte är motiverad. Blev visst att jag trampade på ganska snabbt ibland trots att jag inte hade tänkt så men jag upptäckte att det var trevligare att hålla lite högre hastighet eftersom jag hade ganska mycket med mig och då samlar man ju momentum och när det väl går framåt så har man lite hjälp av tyngden. Tog bilder med digitalkameran också men dom får ni inte se än, jag missade att ta med USB-kabeln till den. Kanske blir ett inlägg med bara bilder i nästa veckoslut ;) När jag kom fram så fick jag för första gången se den nya kattgården med egna ögon, bara sett den på bild tidigare. Katterna får ta fönstervägen medan människor och hundar får ta dörren..
 
 
Imorgon är det jobb som gäller, och det blir det hela veckan ut. Ta hand om er =)
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se