Kroppen

Har tänkt på en grej, som vanligt.. Har ätit en hel del skräp i helgen. Det har blivit chips, godis, saft, pizza och nudlar. Typ. Kan säga att kroppen inte gillar det, alls. Kroppen blir så jäkla seg och trött av allt skräp och det vet jag ju sedan innan men när man känner det så blir man lite mer medveten om det.
 
Men det jag har funderat på är varför man utsätter sig för det egentligen? När man vet att man inte känner sig bra i kroppen av det, varför gör man det då? Det är lite som jag tänker kring er stackare som blir dåliga dagen efter en blöt kväll. Jag har tur och blir inte annat än trött efter en slirig kväll, men jag känner människor som har ont i huvudet, spyr och mår allmänt uselt. När man vet att man blir sån dagen efter, varför gör man så då?
 
Jag måste sluta äta skit i alla fall, byta ut snacks som chips och godis så kroppen mår lite bättre. Varför inte äta frukt och grönt i stället? Det är ju det söta jag vill ha egentligen, och när det gäller chips är det väl inte chipsen i sig utan dippen jag vill åt! Så dippa grönsaker och ha smält choklad över frukt på sin höjd. Dags att ändra lite alltså. Jag vill att min kropp ska må bra och känna att jag har energin att göra vad jag vill. Tänkte cykla idag, men jag orkade inte. Och jag tror inte mina muskler hade orkat om jag tvingat mig.
 
Gör sånt ni mår bra av!
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se