Picknick

Glad tjej igår, glad tjej idag. Kanske är glad tjej månaden ut! Haft picknick med en vän idag. Det åts kycklingsallad och kakor, sen fanns jordgubbssaft och kaffe att fukta strupen med. Mer sånt, tack!
 
 
Så nöjd med min picknickfilt att jag nästan skäms. Däremot är jag lite rädd för om jag har fått massa fästingar på mig. Sådär jag blir av kryp. Jag gillar dom inte och om det fanns något form av gasmoln man kunde ha runt sig så insekter höll sig borta hade jag betalat nästan vad som helst för det. Dom får gärna leva, men inte på och/eller vid mig. Så enkelt är det.Kom fram till att jag måste ordna med drickdon av annat material än glas om jag ska hålla på och picknicka. Och bra stora burkar med vettiga lock. Nu gick det ju bra denna gång. Men vem vet, jag kanske ska ha picknick igen, och då kanske det inte går lika bra!
 
Ikväll är det jobb som gäller, eftersom jag är glad tjej så känner jag att det inte riktigt spelar roll, ska ha trevligt på jobbet har jag bestämt. Nåde den som sabbar det!
//Alice
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se