Rörigt

Jag har berättat och förklarat så gott jag kunnat, under tiden hela tiden. En kväll fick jag veta lite av hur du tänkte. Inte nog mycket och jag är alltså inte nöjd, jag vill veta mer. Känns som lite snevriden situation där ena parten vet allt och den andra inget. Är det så konstigt att jag är fundersam på vart jag har dig? På vad jag ska vänta mig? Jag gillar inte att inte veta, och jag vet att det kan vara bra att inte veta. Men det känns som att jag svävar i ett tomrum, att jag famlar i mörkret efter något jag inte ens vet om det är där eller inte. Kunde vara trevligt med en liten hint åt något håll. Eller en stor eftersom jag är ganska trög när det gäller sånt..
 
Jag har en känsla av att du har det lite rörigt i ditt huvud också, eller så kankse jag hoppas det. Men om du bara tänker över det själv så kanske det blir rörigare. Vi borde reda ut varandras huvuden tillsammans tycker jag, så våra tankar kan bli sedda med nya ögon. Brukar alltid vara bra när man vill förstå något bättre.
 
Jag förstår om detta känns rörigt och obegripligt för många av er eftersom det bara berör en person. Men ta hand om era nära och kära, dom är viktiga!
//Alice
 
Note to self: Börja fotografera igen så det finns bilder att använda..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se