Sömn, film och val

Jag var påväg att gå och lägga mig. Jag la mig faktiskt i sängen och slog igång larmen. Men så plötsligt gick det upp för mig hur korkad den idén var. Jag har inte varit vaken mer än 7 timmar och innan dess sov jag 10 timmar, jag ska jobba kl 13 och sen ska jag kunna sova igen efter det. Nä, bättre att hålla sig vaken och sova ikväll i stället, så kanske jag vaknar i tid på tisdag sen. Däremot så har de 7 timmarna i vaket tillstånd spenderats med att vela kring om jag skulle vara vaken eller sova och om jag borde äta något. Nu äter jag, och är vaken. Ska väl duscha sen framåt normal tid så jag inte stör grannarna i onödan. 
 
Tokigt detta med att vara vaken och sova, man kan ju inte göra båda på samma gång, skulle annars gjort underverk för effektiviteten. Då kan man alltså sova och vara vaken på samma gång och nyttja dom 6-10 timmar man annars skulle sovit bort (om man nu sover lika mycket som mig). Sitter och funderar på filmkväll någon dag, hur jag ska få fram alla dessa filmer jag vill se. Hmmm.. Det visar sig. Man måste ju kunna välja också. På tal om att välja så är ju inte det min starkaste sida, men jag börjar bli bättre och bättre. Tricket jag lärt mig själv är att inte fundera för mycket utan i stället göra en snabb (några sekunder pratar vi om nu) överläggning och sedan bara välja. Det är svårt men jag tror det kan bli bra med lite träning.
 
Jag förstår faktiskt inte riktigt hur vissa människor har så lätt för att välja. Har jag två val så kan jag välj ai en timme eller mer om jag får, nu är det ju så att ibland måste det gå lite fortare än så. Svårt, mycket svårt. Hur gör ni när ni väljer? 
//Alice
 
Bild från google (bildlänk)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se