Helgens bravader och dagens plan

Idag är schemat fullt. Ska på VFU (ja, praktik..) 7.30-16 och sen på möte på universitetet 17 där jag ska representera Lärarförbundet Student Karlstad och efter det ska jag socialisera lite med en vän, tror jag. Fått mina glasögon nu, igår faktiskt, känns ovant med styrkan men annars känns det bra. Frågan är bara vad jag ska göra av mina förra nu, behöver dom ju inte direkt. Bild kommer så småningom.
 
Idag blir det ingen cykel, blev det inte igår heller men imorgon igen. Anledningen är att jag missat ta hem mina regnbyxor och när det då regnar blir man så blöt om byxorna, inte så kul att jobba i faktiskt. Jag hade kunnat ta med mig ombyte men då blir det så många saker att ta med. Idag måste jag dessutom åka buss för att kunna hinna till mötet.
 
I helgen hade jag trevligt, umgicks lite på fredagen och på lördagen spelade jag caps, var på mellanfest och sen var jag ut på bunkern. Kände mig nöjd när jag kom hem och mådde bra över att ha gjort något och att ha varit med nya människor. Caps är ett dryckesspel där man sitter i skräddarsits i en ring och varje person har varsitt glas med vätska i, sedan sätter man ett glas i mitten som alla fyller på lite i. Den som är äldst (eller har längst skägg) börjar och sedan fortsätter man medsols. Det går ut på att man ska kasta kapsyler i de andras glas och på detta vis utmana de andra. Så träffar en deltagare en annan deltagares glas är denne utmanad och de två kastar kapsyler i varandras glas tills en missar, den som missar får då dricka upp sitt glas. Måttet för hur mycket vätska som ska vara i ens eget glas är två fingrar i horisontellt läge. Kapsylerna ska kastas utan att armbågen passerar knät och utan att armen har en större vinkel än 90 grader. Det är ett roligt spel och man kan så klart spela det utan alkohol också. 
 
Nu är det dags att ordna lite här, puss på er. 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se