SpyUrSigHink.

Jag knappt orkar skriva. Så kul har jag just nu. Men jag bör uppdatera om läget. 
 
Jag har haft VFU/praktik i 5 veckor som jag innan såg så hemskt mycket fram emot. Men det var inte riktigt läge för avdelningen att ha en frågvis lärarstudent när det var vikarier inne nästan varje dag för att någon var bortrest, sjuk eller på kurs. Så kan man väl få önska en handledare med mer erfarenhet, men dom måste ju också lära sig. Så det blev inte som jag tänkt, men det redde ut sig lite på slutet och blev förhållandevis bra. Utmattande dock att vara sjuk i 3 veckor av 5, men vad gör man inte för att det ska ordna sig? Nu bara väntar jag på att sluta vara snuvig och sluta ha hostan from hell. 
 
Under veckan händer inte mycket, jag ska iväg lite på tisdagen men annars kan jag sitta och uggla i min lägenhet och krya på mig som dom kallar det. Men jag sitter och stressar över examensarbetet, varit in och kikat på gamla uppsatser för att se så ingen skrivit om det jag vill skriva om och samtidigt kolla om det finns något spännande att använda sen när jag skriver. Där fick jag bra resultat. Men jag är ganska slut. Överlag. Ser du en zombie som liknar mig på gatan, bli inte rädd för att bli uppäten utan säg "Hej", det är faktiskt bara jag. På riktigt.
 
Sen, utöver att jag stressar upp mig över min kommande uppsats är jag stressad över vad som kommer sedan, när jag har min examen. Då är det jobb. Det är det där att kunna försörja sig på riktigt. Läskigt. Lockande, men läskigt. Jag är väl medveten om att det inte är något jag kan påverka just nu. Sakernas ordning är ju trots allt som dom är, och kommer antagligen bli som dom blir. Känns det igen är det kankse för att det finns med i en av mina favoritböcker; Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
 
Kanske skulle lyssna lite. Kanske. 
Gos på er.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se