Cykel

Jag vågade mig ut och motionera idag, trots att min kropp försökt övertala mig om att jag är sjuk. Totalt på cykel idag: 22,87 km, 80 minuter, 497 cal brända. Nöjd med dagen. Det är fram och tillbaka till min VFU. Dags att cykla dagligen känner jag. Så länge dom har en dusch jag kan låna på förskolan, ska ta reda på det imorgon tänkte jag. Blir så hemskt svettigt när man cyklar och det är inte superkul att vara svettig hela dagen. Faktiskt. Så kan jag bara skölja igenom håret, skölja av ansiktet och tvåla mig lite fräsch är jag nöjd. 
 
Konstigt nog är jag bättre i halsen än jag borde. Borde utifrån att de senaste 3 åren har varje förkylning lett till luftrörskatarr som varat 1-1,5 månad. Det är ju bara på grund av rökningen det håller i sig så länge och blir så besvärligt, jag vet. Men ändå är det fördjävla svårt att sluta, fast det påverkar min hälsa. Jag har väl inte bestämt mig helt enkelt. 
 
Drömde om ett hemskt härligt emodjur i natt, ett emodjur är för mig något som är ledset och lite nere men ändå så himla mysigt och gosigt och gör en glad. Så jag vaknade glad, tills jag insåg att Giron (min sambo, tillika katt) nafsade mig på armbågen på ett väldigt olämpligt ställe för det gjorde hemskt ont. Han fick inte vara i sängen på en stund och sen gick jag upp, han var hungrig. Som vanligt. Men sen blev jag glad igen, så härligt att faktiskt få känna så också ibland.
 
//Alice
 
Hedwig, min pålitliga transport vart jag än vill hamna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se