Magkänslan

Haft problem med magen hela dagen. Lite illamående och haft sjukt ont till och från. Ganska vanligt men obekvämt problem: gaser. Och det är inte ens så att jag rapar och fiser i tid och otid utan det är 'bara' det att magen sväller och gör ont och jag behöver springa på toaletten och.. ja.. släppa ut all gas. Så jag har lite problem just nu, men jag vet inte riktigt vad det beror på. 
 
Allt blev värre efter samtalet med min handledare, kan alltså vara stress och oro. Hen har inte handledarutbildning, har inte varit handledare tidigare och är lite rädd att släppa taget om mig. Fast det började ju redan när jag vaknade.  Men vem vet, kan ju vara nåt jag ätit också. Ska gå och sova nu och om jag känner mig bättre imorgon, så jag kan äta frukost, så cyklar jag nog till vfun. 
 
Igår cyklade jag, det gick bra och jag kände mig nöjd när jag kom hem. Det är 2,2 mil ungefär sammanlagt och det är ju en ganska bra och lagom bit om jag kan få in en vana att ta turen varje dag. Då kanske jag kommer i balklänningen i december. 
 
Nu ska jag sova, vila magen. 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se