tankar i natten

nu mobilbloggar jag igen, orkar inte ta upp och sätta igång datorn.
 
varit på campus och haft myskväll med nollningsgruppen, vi åt tacos och planerade inför lördagen då det är middag med uppträdanden av de olika grupperna och alla är utklädda. sittning alltså. efter allt viktigt var gjort spelade vi en festversion av 'alias' i lag om två personer i varje, mitt lag vann. och idag tog jag med hedwig upp på campus, var skönt att kunna susa ner sen när vi skulle hem. men det gick fortare upp än jag väntat mig, bara 30 min och då har jag alltså inte tagit cykeln på ordentlig tur på flera veckor!
 
sitter med en bild på vännen som en gång var så framåt och glad och aldrig skrattar mer, det är sånt som gör ont länge. men det gör inte ont på samma sätt längre, det är ändå många år sedan. 9 år. känns betryggande att allt så småning om har ett slut; dåliga stunder, bra stunder, otur och fysisk smärta.
 
jag har ont i hela högerhanden. antagligen på grund av en tvist om vem som skulle få ta soffan att sova på, båda ville ha den och vi bråkade lite på skoj. hade min högra handled varit normal hade det inte uppstått några problem, men nu är den kass efter operationen. det har ändå gått ett år och man kan tycka att det borde vara bra så men den kommer väl aldrig bli helt bra..
 
nåja, slutklagat. sova snart efter en gemytlig kväll på campus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se