Jobb i höst?

Det blev helt plötsligt mer verkligt att jag sökt jobb när jag blev uppringd och rösten i luren sa ".. jag sitter med din ansökan här..."
 
Det var en förskolechef som ringde. Redan när jag såg numret blev jag paff. Gotland. Sista ansökningsdag är 6 maj så jag räknade inte med att bli kontaktad förrän tidigast efter det. Då hade jag hunnit berätta för chef och kollegor i god tid och ordna referenser och så.
 
Jag pratade med min chef idag i alla fall. Nu är det ju så att hon sedan innan vetat att jag kommer söka andra jobb för att jag inte vet hur läget är med min nuvarande tjänst, och eventuella andra tjänster på området, inför hösten än. Så hon vet, och hon var positiv till det hela. Fick lämna henne som referens och vi skulle lösa något så jag kunde åka iväg på intervju.
 
Jag tror det hade fungerat med intervju över telefon, kanske. Men man vill ändå se den man pratar med, och jag vill hinna se lite av verksamheten och hur dom har det där ute på ön. Jag vill veta vad jag tackar 'ja' eller 'nej' till om jag får erbjudande av jobb. Jag vill ha sett det.
 
Gotland. Kanske flyttar jag dit till hösten.
Det är allt lite pirrigt.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se