Insekter

Jag är så himla fånig ibland.
Men kryp är något av det värsta jag vet. Jag har minst problem med spindlar, dom äter ju andra kryp och man vet hur dom rör sig. Om det inte råkar vara så att dom håller på att bygga nät eller förflytta sig med hjälp av vinden.
 
Men när det är såna spindlar med liten kropp och långa ben, eller för stora spindlar, tycker jag inte om dom. Dom är läbbigare än mindre spindlar. En spindel brukar vara okej, men nu när jag går ut och röker mitt i natten är det ganska många nattaktiva spindlar som sitter på och bredvid dörren. Dessutom håller dom på att spinna massa nät mitt i natten, som man kan gå in i. Som om det inte vore nog är det massa nattaktiva fjärilar (både stora och små) och andra flygfän, samt skalbaggar, larver och tvestjärtar..
 
Detta är mitt största problem just nu. Alla kryp. Blä!
 
Men ändå tog jag mig ut för att fota nattens konstverk, ett höstträd på ytterdörrens glasruta:
 
 
Det är vanlig akrylfärg jag målat med, det är hyfsat enkelt att få bort. Man kan använda bara en färgskrapa eller så kan man blöta upp färgen först och skrapa sedan, eller helt enkelt torka bort den med blöt trasa. Därför tänkte jag att jag kan ha ytterdörren lite årstidsinspirerad, när det är lätt att ändra alltså.
 
Jag gillar inte riktigt att det är en glasruta i dörren, av hispiga nojjiga skäl. Hade det varit en liten ruta hade det väl varit lite annat, men denna är ju stor. Nåväl, dom säger att det är lugnt här.
 
Men det kanske är dags att vila lite snart. Kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se