Move it, move it!

Nu var det så klart längesen igen. Men jag har faktiskt en ganska bra ursäkt, jag har ju flyttat.
 
Ja, nu bor jag i en by på södra Gotland. Jag vet inte om de som bor här skulle gilla att jag kallar det en by, men med 350 personer som är bofasta här är det en by i mina ögon.
 
Ja, jag visste detta när jag flyttade hit. Nej, jag har inte blivit galen. Ja, jag har tänkt trivas. Nej, jag känner ingen här sedan innan. Ja, jag har ett jobb här.. Och så vidare..
 
Men det är så skönt att det inte är någon stress här. Nu håller jag i och för sig fortfarande på att packa upp men jag har faktiskt hälsat på där jag ska jobba, varit i Visby på medeltidsmarknad och jag har ringt körskolan som inte hade några tider innan jag börjar jobba.
 
Jag känner ingen här än, så är det ju i början. Men jag har grannar överallt. Lugna grannar.
Imorgon firas att Öja är årets socken med lite aktiviteter vid Grå Gåsen och det är sista marknaden för sommaren, sen på kvällen är det spelning på campingen. Så det är inte alldeles dött i alla fall.
 
Jag har bestämt att jag ska trivas, och att det ska bli bra detta. Jag längtar lite efter att börja jobba, få komma igång. Men jag ska fokusera på att packa upp och få ordning först. Utom en liten paus imorgon då =)
 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se