Frustration

Jag har lite problem med människor bestämmande bestämmer tid med som inte dyker upp och inte hör av sig. Jag har nog klagat till alla i min närhet under de senaste dagarna. Triggern var när någon inte höll sig till det som planerats i fredags och jag gick miste om 7 timmars sömn så jag i slutändan sov 1,5 tim på 39 timmar. Det är ganska lite. Jag var sjukt trött, men lät bli att sova. För ingenting. Besvikelsen hängde som ett täcke ganska länge. Sen blev jag bara sur och irriterad. Jag tycker inte man gör så. Man hittar sätt att säga till och man gör det.
 
I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag jobbar på det där med att lyssna på er; mina vänner, kompisar och bekanta mer. Jag är ganska dålig på det, ni har visat stort tålamod och jag ser lite framsteg. Tyvärr är det svårt (notera: inte omöjligt) att lära gamla hundar sitta så det tar ett litet tag till. 
 
Sen har jag andra funderingar också men just nu ville jag bara klaga lite så ni får inget sånt intressant invecklat om hur jag fascineras av andra på positiva sätt. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se