NY DESIGN

Tyckte att det var dags att uppdatera designen här lite, hittade en design jag gillar på "Designa din blogg" och håller på att fixa lite med det helt enkelt. 
 
Snart klar med opponerandet av uppsatsen också, på onsdag gäller det, då ska jag kritisera och kritiseras. Efter det är det omskrivningar som gäller, inlämning och sen direkt på jobb! Det ska bli så roligt att börja jobba. När jag var på min avdelning och hälsade på fick jag en så bra känsla i magen, jag tror det kommer bli superbra. Känns som att jag kommer få en bra vår med massvis av nya intryck och kunskaper. 
 
Jag ska dessutom iväg på föreläsning min första vecka, Ann Åberg ska föreläsa. Hon har skrivit en bok som heter Lyssnandets pedagogik med en annan kvinna som heter Hillevi Lenz Taguchi, jag fullkomligt älskar den boken. Det är så viktigt att stanna upp och tänka på varför man dokumenterar och hur man egentligen gör det, samt för vem. Känns så bra! :D
 
Igår var jag på stan med mamma, jag fick en superhärlig kofta av henne då mina andra är slut. Jag har använt dom och dom är slitna. Jag köpte strumpbyxor, leggings och kängor. Jag har nog allt jag behöver nu, för ett tag. 
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se