Torsdag.

Ursäkta bristen på bilder i min blogg, men jag är nog mer en textmänniska. Även om jag vet att det blir roligare för er med lite bilder då och då, jag ska försöka jobba på det framöver.. 
 
Den där utmaningen gick ju för övrigt inte så bra, har inte haft tid att tänka på den ens, så den har glömts bort.
Tar det nästa år (kul att tänka så långt när vi bara haft 2013 i 3 dagar..).
 
Dagen började, på riktigt, för mig vid 7 när jag gjorde mig i ordning för möte med min förskolechef. Jag åkte dit, skrev på papper och är nu anställd på riktigt, på papper, från 21/1. Känns hemskt skönt, jag tror jag frågade lite självklara frågor där i min upphetsning över att jag är anställd på papper men förskolechefen var väldigt förstående. Det kändes hemskt bra när vi var klara. 
 
Jag längtar så till att få börja jobba, även om jag vet att jag kommer ta med jobb hem så har jag vissa timmar jag ska jobba och sen har jag fritid. Under mina studier har inte det direkt funnits, särskilt inte senaste terminen. Det är fritid och skrivtid alltid, alla dagar. Ingen struktur. Ingen uppdelning. Blir så utmattad av att tänka på min text dygnet runt, oavsett om jag tränar på gymmet, lagar mat eller skriver på texten. 
 
Idag har jag också varit på universitetet och skrivit, skrivit om, ändrat layout och fixat. Nu har jag efter många om och men skickat in den senaste versionen av min text till min handledare som hon ska titta på imorgon. Då avgörs om jag får delta i seminariet. Hoppas jag. 
 
Fick ett bakslag dock. När jag satt på universitetet och gjorde ett nytt dokument med rätt formalia använde jag fel text, som jag sedan sparade över alla andra versioner av texten. Detta upptäckte jag först efter en tupplur mitt på dagen då min handledare inte såg vad jag ändrat och jag gick in och tittade på texten själv. Jag upplevde sån frustration och blev så ledsen. Det blev lite mycket kan man säga. Det var 5-6 timmars ändringar med nya källor, rätt format och förndringar av ord som inte kommit med, jag blev så less på världen. 
 
När jag tagit mig samman lite gick jag in i laptopen och sökte på alla dokument som hette något med examensarbete. Jag hittade ett dokument, i helt fel del av datorn, som var redigerat senast kl 3.27 natten till torsdag. Där var min räddning. Jag letade, kopierade över, letade lite till så texterna stämde och såg ut som dom skulle, allt var på rätt plats i rätt dokument. Jag blev så hemskt lättad. Runt 21.30 skickade jag rätt version till handledaren så hon har något att roa sig med imorgon, det var inte en rolig eftermiddag idag.  
 
Nu vill jag bara få vila lite från alla skriverier. Imorgon ska jag fika med en bekant under eftermiddagen och sen ska jag se på film med en tjejkompis. Känns hemskt bra att få bry sig lite om sig själv och bara vara.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se