Missnöje

Jag är så sjukt missnöjd. Jag syr just nu en present, då vill jag att det ska se bra ut och bli perfekt. I stället blir det sneda sömmar och konstigt. Nog för att jag aldrig sytt i något vadderat förut, så det är lite av ett första-gången-projekt. Men hur svårt kan det vara att få det bra?!
 
Jag kommer i vilket fall sy klart och göra färdigt och ge bort denna operfekta present. Mest för att inköpet av material hamnade på 600:-. Det ger jag inte upp på, och jag slänger inte bort. Men det går inte heller att 'rädda' och göra något annat av det tyvärr.
 
Får trösta mig med vad mamma brukade säga när jag var yngre och precis började sy "Det ska synas att man gjort det själv, det är charmigt".. Det gäller inte alltid. Faktiskt. Men just nu får det bli så. I alla fall på denna del av projektet. Det som blivit fel ska egentligen inte synas. Jag får trösta mig med det. Det som kommer synas kommer bli bra.
 
I övrigt är jag nöjd och tillfreds. Jag kapade håret till 2 cm, jag har jobb och lägenhet på Gotland och hyr ut lägenheten jag lämnar efter mig i andrahand. Det känns på det hela bra. Men jag blir så fruktansvärt arg och sur när det inte blir som jag tänkt med symasinen. Det har dessutom gått 4 nålar och tråden går av stup i kvarten, oavsett trådspänning osv.
 
//Argbiggan
 
Tygerna för sy-projektet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se