Toodilooo

Nu har jag väl landat ordentligt här. Så klart är vissa delar under uppbyggnad. Särskilt mitt privatliv kan man säga. Men jag har ett körkort i alla fall och jag kan ta mig runt mer. Det är bara synd att mörkret kommer så snabbt, jag måste ut tidigt under helgen om jag ska hinna upptäcka något att titta närmare på. 
 
Men jag trivs. Jag trivs med lägenheten, jobbet och kören. imorgon ska jag hälsa på en kennel som föder upp kromfohrländer och se om rasen passar min smak, allt jag läser om dom verkar toppen. Men innan jag har bestämt mig måste jag träffa dom. Det är ju så olika att läsa om en ras och att faktiskt se den in action.
 
Om jag nu trivs med dom kommer nog siktet vara på att bli med hund till sommaren, en omplacering eller valp spelar inte så stor roll. 
 
Sen är det bara en fråga om vad jag mer ska pyssla med när jag inte jobbar. Klart jag kan sy och ägna mig åt hantverk, springa på gymmet, sjunga i kören och ta promenader. Men känner jag mig själv rätt kommer jag behöva något mer än så, som är långsiktigt och som jag tycker är roligt länge. Promenader är något jag ledsnar på snabbt, hantverk av olika slag kommer och går i perioder, kören är 1-2 gånger i veckan och gymmet är beroende på dagsform. När jag väl har en hund, om det blir en alls, kan jag träna och jobba med hunden. Men det är om det blir en hund alls. Så klart.
 
Så frågan för en miljon lyder: Vad ska jag göra mer?
Well, det visar sig. Som alltid.
//Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se